Over Reiki Massagepraktijk

0715cc58b9de008256a22e1a24f6bfe7.jpg

Welkom bij reiki- en massagepraktijk Leersum. De praktijk die in 2010 gestart is met reiki en waar ik sinds 2015 ook massages geef. Mijn naam is Annemieke Haks en naast deze praktijk werk ik met veel plezier als junior beleidsadviseur bij een welzijnsstichting in Almere.

Reiki

In 1998 kwam ik in aanraking met mijn spirituele leraar/Guru die de prachtige naam Gurumataji van haar Indiase Guru heeft gekregen. Direct was ik door de reiki-energie geraakt en datzelfde jaar heb ik Reiki I gedaan en het jaar erop Reiki II. In 2004 ben ik -na een intensief trainingsjaar- reikimaster geworden. Van meet af aan ervaarde ik de helende werking van reiki en had ik de wens reiki door te mogen geven aan anderen, omdat het mijzelf zo ontzettend veel heeft gebracht. Reiki heeft me veel rust gegeven en heeft me geopend om me spiritueel te ontwikkelen. Door de jaren heen geef ik mijzelf iedere dag een reikibehandeling en dat is iedere dag weer in alle liefde en rust bij mezelf aankomen en me bewust worden wat er in me leeft. En het is me elke dag op een diep niveau ontspannen en mezelf opladen om de dag vol energie in te gaan.

Reiki, maar ook deze reiki- en massagepraktijk en veel meer goede dingen in mijn leven heb ik te danken aan mijn Guru. Door me als leerling aan de grote wijsheid en liefde van mijn Guru over te geven, heb ik veel obstakels in mijn leven weten te overwinnen. Het woord 'guru' komt uit het Sanskriet en betekent: hij/zij die helpt de duisternis te verdrijven. Wekelijks laaf ik me tijdens meditatieavonden, bewustzijnsavonden en weekenden die gericht zijn op het werken met energieën, aan het bewustzijn dat mijn Guru me aanreikt. Het zijn één voor één Goddelijke momenten die me een steeds groter bewustzijn over mezelf geven. Bewustzijn over de niet zo fraaie kanten in mezelf en hoe ik die kan transformeren, maar ook bewustzijn over de mooie kanten in mezelf en hoe ik die in de samenleving in kan zetten. Ik ervaar dat ik steeds dieper in contact kom met het Goddelijke in mezelf en dat ik het leven steeds mooier en mooier ga vinden. En dat is allemaal in gang gezet door reiki...

Massage

Al vanaf het begin van mijn spirituele ontwikkeling heb ik interesse gehad in het geven van massages. Op de vele reizen door India -waar ik mijn Guru mocht vergezellen- heb ik verschillende massagecursussen gevolgd. Op aanraden van mijn Guru ben ik naast reiki ook massages gaan geven. De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages, omdat ik gemerkt heb dat die het beste bij mij passen. Zodoende geven ze ook de beste uitwerking bij degene die ik masseer. Massages geef ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Over_reiki_massagepraktijk.PNG

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.