Over Reiki Massagepraktijk

0715cc58b9de008256a22e1a24f6bfe7.jpg

Welkom bij deze reiki- en massagepraktijk die in 2010 als reiki-praktijk gestart is. Sinds 2015 geef ik ook ontspannings-massages. Mijn naam is Annemieke Haks en door de week werk ik met veel plezier als beleidsondersteuner bij een welzijnsstichting in Almere.

Reiki

In 1998 kwam ik in aanraking met mijn spirituele leraar mevrouw Blom. Direct was ik door de reiki-energie geraakt en datzelfde jaar heb ik mijn Reiki I cursus gedaan en het jaar erop mijn Reiki II cursus. In 2004 ben ik -na een intensief trainingsjaar- Reikimaster geworden. Sinds 1998 had ik de wens Reiki door te mogen geven aan anderen, omdat het mijzelf zoveel goeds heeft gebracht. Reiki heeft me veel rust gegeven en heeft mij geopend om me spiritueel te ontwikkelen. Hierdoor ben ik steeds meer gaan leven vanuit wie ik ben in plaats van naar de standaarden die ik me vanuit mijn omgeving eigen had gemaakt. Mijn grote liefde voor mensen, creativiteit en vrolijkheid kwamen onder een laag stof vandaan. En ik ben naar werk gaan zoeken waarin ik deze eigenschappen vorm kon geven. Met succes! Elke dag ga ik weer met plezier naar mijn werk. En het mooiste vind ik dat ik mijn ontwikkelingsproces met mijn Reikihanden telkens weer zelf in gang kan zetten.

Massage

Al vanaf het begin van mijn spirituele ontwikkeling heb ik interesse gehad in het geven van massages. Op mijn vele reizen met mijn spirituele leraar door India heb ik verschillende massagecursussen gevolgd. Vanaf 2015 geef ik naast reiki ook massages. De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages, omdat ik gemerkt heb dat die het beste bij mij passen en zodoende ook het beste resultaat geven bij degene die ik masseer. Ik masseer vanuit mijn gevoel en intu├»tie.

Over_reiki_massagepraktijk.PNG

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.