Agenda en prijzen

Je kunt terecht voor Ontspanningsmassages, Reikibehandelingen, Reiki informatie- en oefenavonden en voor Reiki I en II cursussen.

Ontspanningsmassage

Je kunt een afspraak maken om een ontspanningsmassage te ontvangen. Een behandeling duurt 1 uur, wordt gegeven in Leersum en kost € 55.

Reikibehandeling

Je kunt een afspraak maken om een Reikibehandeling te ontvangen. Een Reikibehandeling duurt 1 uur, wordt gegeven in Leersum en kost € 55. Bij een Reikibehandeling lig je op een reikitafel met je kleding aan en leg ik mijn handen op verschillende plekken op je hoofd, borst, buik en rug zodat de energie gaat stromen.

Reiki informatie- en oefenavond

Reiki-informatie en oefenavonden zijn er voor cursisten die Reiki I of II hebben gevolgd om elkaar te behandelen en om ervaringen uit te wisselen.

Ook zijn deze avonden er voor mensen die geïnteresseerd zijn in Reiki en er informatie over willen hebben. Reiki laat zich het gemakkelijkst uitleggen door behandeld te worden en een behandeling voor geïnteresseerden is op deze avonden mogelijk.

Deze avonden worden op donderdagavond in Leersum gehouden en duren van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn € 10.

Data 2020: 29 oktober, 17 december

REIKI I

De Reiki I cursus opent je energiekanalen en je leert hoe je kan werken met de energie. De Reiki I cursus duurt één weekend en wordt gegeven in Leersum.

Beide dagen duurt de cursus van 10.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn € 160.

Data 2020:  5 en 6 september

7 en 8 november

REIKI II

De Reiki II cursus verdiept je ervaring met Reiki en geeft je de mogelijkheid ook op afstand mensen te behandelen. De Reiki II cursus duurt één weekend en wordt gegeven in Leersum.

Beide dagen duurt de cursus van 10.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn € 500.

Data 2020: 12 en 13 september

Foto_pagina_agenda_en_prijzen.jpg

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.